Skip to main content

+36 1 463 5918 | firepharma@mail.bme.hu

HU | EN

Hírek & Közlemények

Schanda János Ösztöndíj Pályázat

Magyar Világítástechnikáért Alapítvány felhívása a magyar világítástechnikai szakemberek nemzetközi kapcsolatainak bővítését célzó szakmai konferenciákon való részvétel támogatása érdekében. A Magyar Világítástechnikáért Alapítvány (MVA) által gondozott ösztöndíjat Schanda János professzor keltette életre 2014-ben. A program célul tűzte ki a magyar világítástechnikai szakemberek nemzetközi versenyképességének és megítélésének javítását, amelyet az alapítvány nemzetközi fórumokon való megjelenés támogatásával tervez megvalósítani a jelen pályázati felhívásban foglalt feltételek mentén.

Jelentkezés egyéni feladatra

Karunkon elektronikusan gyűjtjük a hallgatók diplomamunkára, szakdolgozatra, egyéni feladatra történő jelentkezését. Az elektronikus jelentkezést megelőzi a BME-s kapcsolattartóval (témavezető, konzulens) történő egyeztetés.

Diplomamunka, szakdolgozat leadási határidők

Kedves Hallgatók!

A szakdolgozat (2 példány dolgozat, 8. példány 1 oldalas összefoglaló, bírálatok)  leadási határideje 2017. december 19.

A diplomamunka (2 példány dolgozat, 8. példány 1 oldalas összefoglaló, bírálatok)  leadási határideje 2018. január 16.

Köszönettel,
Grün Alajos

Gyógyszerkémiai szakirányú továbbképzés

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karának Szerves Kémiai és  Technológia Tanszéke 2017 február végén újraindítja a MAB által akkreditált, újólag megszervezett

Gyógyszerkémiai szakirányú továbbképzési szakot.

Magyar Gyógyszerkutatásért Díj

Fogassy Elemér, tanszékünk emeritusz professzora megkapta a Magyar Gyógyszerkutatásért Díjat. További részletek a kari honlapon olvashatók.

Elindult az új honlapunk

Örömmel értesítjük, hogy elindult a Gyógyszer-, Környezeti- és Biztonságtechnológiai Anyagok Kutatócsoport új honlapja. Célunk, hogy a honlapon keresztül pontos és naprakész tájékoztatást nyújtsunk hallgatóinknak, bemutassuk a tanszéki munkatársakat és kutatócsoportokat.

welcome